Mitä vittua mä täällä teen

19.08.2017 - 15:15 / tiikeri.


work

Piirsin tän varmaa kuukaus sitte mutt ei oo ollu jaksamista aikasemmin skannata… Onneks enää 2 viikkoa tota rupeamaa jälellä, sit jaksaa taas elää.

Kategoria: valitus.



2 vastausta - “Mitä vittua mä täällä teen”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Samaistun niin paljon. T_T Onneksi pääset pois.

    Toi ”istua/maata kotona tekemättä mitään” särähtää aina yhtä pahasti korvaan. Itellä ainakin elämän suurimmat saavutukset saavutettu kotona ja sitten saa tyyliin joka toinen päivä lukea ja kuunnella kuinka se on ”ei mitään.”

  2. tiikeri Kirjoittaa:

    Jep, työttömänä on tullut tehtyä taidetta, käsitöitä, osallistuttua vapaaehtois projekteihin, käytyä paikoissa, vietettyä aikaa ihmisten kanssa, elettyä. Nyt on koko kesän mennyt kaikki (niin fyysiset kuin henkisetkin) voimat työhön enkä ole jaksanut oikein tehdä mitään noista ja se on kai nyt sitte sitä kunnollisen aikuisen elämää?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus